•
 * İŞ İLANI: İsmail Beşikci Vakfı çalışma arkadaşları arıyor.                                      * İsmail Beşikci Yazdı: "Yezda"                                      * İsmail Beşikci Yazdı:"Ermeniler, Kürdler..."                                      * İsmail Beşikci Yazdı: "Yeni Bir KDP Kurma Çalışmaları"                                      * İbrahim Gürbüz yazdı: Avustralyadan İzlenimler                                      * İsmail Beşikci Yazdı: "Hasta Adam"                                      * İsmail Beşikci, Avustralya Gezisi                                      * İsmail Beşikci Yazdı: "Hayatımdan Kesitler"                                      * İsmail Beşikci Vakfı Diyarbakır Şubesinde geçtiğimiz hafta üç seminer verildi.                                       * İsmail Beşikci Yazdı: "Birey-Toplum İlişkileri"                                      * İsmail Beşikci Yazdı: Peşmergelik Yüce Bir Değerdir                                      * İsmail Beşikci Yazdı: "Kaderine Küsmek"                                      * KONFERANS: Ruşen Arslan "ETNİSİTE MÜHENDİSLİĞİ AÇISINDAN DEVLETE VERİLEN KÜRT RAPORLARI"                                      * 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarındayız                                      * İsmail Beşikci yazdı: Doktor Said                                      * Suriyeli Mülteciler                                      * “Kürtlerin Bulunduğu Ülkeler Bölünemez!...”                                      * KÜRTLER NE İSTİYOR?                                      * İsmail Beşikci yazdı: Devlet, İslam, Kürdler ve Darbe                                      * İsmail Beşikci yazdı: PENCİNARÎLER II

İsmail Beşikci Vakfı yararına düzenlenen dinleti İsmail Beşikci Vakfı Teras Salonunda gerçekleşti.