Gönüllü Olmak İstiyorum

Vakfımızın misyon ve misyonunu benimseyen gönüllüler arıyoruz.

İsmail Beşikci Vakfı (İBV), kurulduğu günden bu yana, düzenlediği etkinlikler, Kürt Çalışmaları Konferansları, yayınları ile insanlara ulaşmış olup çalışmalarımıza destek veren, katılan ve yararlanan sayısı gittikçe artmaktadır. Sizden gelen katkılanlarla daha da güzel etkinlikler yapacağımıza inanıyoruz.

Son yılın faaliyet raporunda da görüleceği üzere, vakıf çalışmalarımız yoğun bir insan emeği ve katkısıyla hayata geçirilmektedir. Vakfımızın mütevelli heyeti, yönetim kurulu üyelerimiz, Diyarbakır Temsilciliğimizdeki arkadaşlarımız ve vakıf çalışanlarımız, İBV ailesi olarak, bizleri destekleyen ve bize katkı sunan herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Çalışmalarımızın büyümesi aynı zamanda gönüllü çalışmalarına olan ihtiyacı da arttırmaktadır. Bu çalışmalar bazen çeviri bazen fotoğraf çekimi olabileceği gibi kitap sayımı gibi işleri de kapsamaktadır.

Aşağıdaki formu doldurarak ihtiyaç duyulan alanlarda gönüllü olabileceğiniz gibi, sizin de iyi ve faydalı olabileceğiniz alanlarda gönüllü olmayı önerebilirsiniz.

GOTÛBÊJ & ÎMZE
  • İBV Diyarbakır Temsilciliği
GOTÛBÊJ & ÎMZE ”Siya yê Din û Çîrok"
  • İBV Diyarbakır Temsilciliği